«

»

veebr. 06

Prindi see Postitus

Eesti toit ja toidu tegemine

TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia Rahvusvahelise Talveakadeemia käigus viisime läbi töötoa teemal “Eesti toit ja toidu tegemine” Männiku Metsatalus.

Koos õppijatega valmistasime õhtusöögi ligi 20le inimesele ning suupistelaua saunaõhtuks.

Õhtusöögiks valmisid järgmised toidud: hapukapsapüreesupp koos kahe karaskiga (1 singiga, teine ilma), orsoto kanalihaga (taimetoitlastele taimne orsoto), rukkileib 3 erineva määrdega (porgandi- ja hernemääre, köömnevõi ning taimetoitlastele taimne määre mandlitega), kamavaht karamell – leiva ja jõhvikatega, eeljoogiks punane pull ehk odra jõujook.

Lisaks taimetoidule tuli arvestada ka monosoodium glutamaadi ja toore sibula talumatuse ning Kreeka pähkli allergiaga.

Oli põnev, tegus ning silmaringi laiendav koolituspäev.

2017-02-01 Eesti toit ja toidu tegemine koolitus Männiku Metsatalus (3)

2017-02-01 Eesti toit ja toidu tegemine koolitus Männiku Metsatalus (1)

2017-02-01 Eesti toit ja toidu tegemine koolitus Männiku Metsatalus (2)

Maire ja Kaiti

Igavene link sellele artiklile: http://www.olustvere.edu.ee/?p=5222