«

»

veebr. 06

Prindi see Postitus

Toiduainete töötlemise valdkonna erialadega tutvumas

Neljapäeval, 2.veebruaril käisid Olustvere TMK toiduainete töötlemise valdkonna erialadega tutvumas Suure – Jaani Gümnaasiumi 12. klassi noored rakendusbioloogia tundides koos õpetaja Ly Valdmaaga.

suure-jaani gümnaasium - õppepäev - juustu tegemasPraktilised oskused pandi proovile piimatehnoloogia osakonnas Juuli Kuke juhendamisel. Kolme tunni jooksul valmistati kohupiima, tehti eeltööd juustu valmimiseks, kaeti valmivaid juuste glasuuriga ning iga õppija sai valmistada oma maitse järgi jogurtit.

Tehnoloogilise protsessi pausi ajal vaadati üle teised õppetööstuseklassid (jook, liha, pagar). Lihatehnoloogias tegi tutvustuse õpetaja Eve Klettenberg.

Päev lõpetati lõunasöögilauas baariruumis.

Küsides tagasisidet – jäid õpilased õppepäevaga rahule ja neile meeldis.

Aitäh Juulile!

Malle Peterson

Igavene link sellele artiklile: http://www.olustvere.edu.ee/?p=5228