«

»

veebr. 10

Prindi see Postitus

Õppetööstuses toimetab juustumeister Raija

Hei, olen Raija Kauppinen Kainuust. Kainuu asub Soome keskel Oulust ida poole (ligikaudu 80 km piirist).

Olen pärit Lappeenrannast, kasvanud metsas ja jooksnud lapsena lehmade sabas, praegu olen juustumeister. Elu on mind õpetanud tegema asju, mis tunduvad head ja teevad teisigi inimesi rõõmsaks.

Raija

Toon teile terviseid Saksamaalt Grüne Woche messilt, kus olin tegev Soome 100 osakonnas. Valmistasin seal juustuburgereid, milles juust oli valmistatud kyytö e Ida-Soome lehmade piimast traditsioonilise soome retsepti järgi, s.t pihvid olid ehtsad lihata juustupihvid, kuhu kliendi soovi korral lisatakse peekonit. Juustu valmistamise pärast olen praegu siin Olustvereski. Minu eesmärgiks on siin valmistada juustuvorsti. Näis, kuidas see õnnestub.

Igavene link sellele artiklile: http://www.olustvere.edu.ee/?p=5245