Kalakoolitus

Date created 24.04.2023

Kalanduse teabekeskus korraldab aastal 2023 aprilli kuu jooksul kokanduseriala omandajatele ja nende juhendajatele värske kodumaise kala käitlemise õpitoa. Toormeks on Eesti vete looduslik mere- ja mageveekala (haug, säinas, koger, ahven, särg, latikas, karpkala jne.)

Selle projekti raames toimus Kala koolituspäev Olustvere TMK-s, kus osalesid K21 ja Ks22 õpilased koos õpetajatega ning võimalus oli liituda ka Ks21 ja TOKs23 õppijatel. Õpitoas jagati juhiseid uimeliste puhastamiseks, eeltöötlemiseks ja maitsestamiseks nende pannile-ahju-patta panekuni ning taldrikule jõudmiseni. Kõik kokanduslikud toimingud tehti üheskoos läbi. Töövõtete jätkuna nauditi ühiselt valmistatud kalatoite, saadi soovitusi lisandi valikuks ning toitude lauale panekuks.

Ideid jagas ja juhendas YliCool Cateringi peakokk - Urpo Reinthal

 

Valik pilte koolituspäevastlink opens on new page

Last changed 24.04.2023.

More news