Riikliku koolitustellimuse koolitus Eritoitumine

03. October 2022 - 21. November 2022

Riikliku koolitustellimuse koolitus Eritoitumine

Koolituse pikkus: 48 tundi

Koolitus toimub: 3,oktoober, 10.oktoober, 28.oktoober, 11.november, 12.november ja 21.november 2022

Koolituse läbinud õppija:

  • Koostab juhendamisel menüü vastavalt menüü koostamise põhimõtetele, lähtudes riiklikult heakskiidetud toitumis- ja liikumissoovitustest.
  • Koostab ja kohandab juhendi alusel erinevat tüüpi menüüsid sh eritoitumiseks, lähtudes ettevõtte ja sihtrühma eripärast ja ning õigusaktide nõuetest.
  • Kohandab toitlustusettevõtte tehnoloogilised kaardid toitumisiseärasustega (sh toidutalumatused, toiduallergiad, taimetoitlus) klientidele.
  • Koostab tehnoloogilised ja kalkulatsioonikaardid vastavalt koostatud menüüle juhendi alusel. Teab ja nimetab eri- ja tervisliku toitumise põhitõdesid.
  • Valib sobivaid toiduaineid tsöliaakia, diabeedi, laktoositalumatusega inimestele ning taimetoitlastele toidu valmistamiseks.
  • Valmistab klientide toitumise iseärasustele sobilike valmistamisviisidega roogasid ja jooke.

Koolitaja: Maire Vesingi, Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool, kutseõpetaja, toitumisterapeut ning Diabeedikooli kogemusnõustaja. Mitmete tervisliku toidu ja eritoitumisega seotud kokaraamatute autor

Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT

Koolitusele saad registreerida SIIN

Koolitust toetavad Euroopa LIidu Sotsiaalfond ning Haridus- ja Teadusministeerium ning see on osalejatele TASUTA

Look more events
Published 22.08.2022. Last changed 22.08.2022.