Riikliku koolitustellimuse koolitus: Lihalõikuse ja kondistamise alused
Koolituse pikkus: 26 tundi
Koolitus toimub: 24.-25.oktoober ja 14.-15.november 2022
Koolituse läbinud õppija:
- Teab erinevate loomaliikide lihalõikusskeeme
- Teostab lihalõikust ja konditustamist ja pakendab lihatükke vastavalt nõuetele;
- Valmistab lihatooteid saadud lihalõikmetest ning teab nende säilitamistingimusi
- Kasutab lihakeha toidu valmistamisel maksimaalselt arvestades keskkonnahoiu ja jätkusuutliku majandamise põhimõtteid
Koolitaja: Eve Klettenberg – Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog, praktik.
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT
Koolitusele saad registreerida SIIN
Koolitust toetavad Euroopa Liidu Sotsiaalfond ning Haridus- ja Teadusministeerium ning see on osalejatele TASUTA
Published 06.09.2022.
Last changed 06.09.2022.