Riikliku koolitustellimuse koolitus: Lihalõikuse ja kondistamise alused

24. October 2022 - 15. November 2022

Riikliku koolitustellimuse koolitus: Lihalõikuse ja kondistamise alused

Koolituse pikkus: 26 tundi

Koolitus toimub: 24.-25.oktoober ja 14.-15.november 2022

Koolituse läbinud õppija:

  • Teab erinevate loomaliikide lihalõikusskeeme
  • Teostab lihalõikust ja konditustamist ja pakendab lihatükke vastavalt nõuetele;
  • Valmistab lihatooteid saadud lihalõikmetest ning teab nende säilitamistingimusi
  • Kasutab lihakeha toidu valmistamisel maksimaalselt arvestades keskkonnahoiu ja jätkusuutliku majandamise põhimõtteid

Koolitaja: Eve Klettenberg – Olustvere TMK kutseõpetaja, lihatoodete tehnoloog, praktik.

Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT

Koolitusele saad registreerida SIIN

Koolitust toetavad Euroopa Liidu Sotsiaalfond ning Haridus- ja Teadusministeerium ning see on osalejatele TASUTA
Look more events
Published 06.09.2022. Last changed 06.09.2022.