News

Peakoka meistriklass 23. April Helme Uusen


21.aprillil toimus meisterkokk Rudolf Visnapuu juhendamisel molekulaargastronoomia koolitus koka lõpukursuse õpilastele, kus tutvuti lähemalt toiduvalmistamise seosest keemia ja füüsikaga.

Märksõnadeks porgandispagetid, sojakaaviar, suitsune tomat, sidrunivaht, madalküpsetatud lõhe , fondant, peeditolm, glögivaht, mangosfäär, šokolaadioksad, kurgipallid jne.

21.aprillil toimus meisterkokk Rudolf Visnapuu juhendamisel molekulaargastronoomia koolitus koka lõpukursuse õpilastele, kus tutvuti lähemalt toiduvalmistamise seosest keemia ja füüsikaga.

Märksõnadeks porgandispagetid, sojakaaviar, suitsune tomat, sidrunivaht, madalküpsetatud lõhe , fondant, peeditolm, glögivaht, mangosfäär, šokolaadioksad, kurgipallid jne.