News

Lõputunnistused töökohapõhise õppevormi lõpetajatele 11. June Helme Uusen


10.juunil andsid toiduainete tehnoloogia valdkonna koordinaator Edgar Lepman ja projekti- ja arendusjuht Marika Šadeiko  lõputunnistused üle töökohapõhise õppe  lihatoodete tehnoloogia ja pagari- ja kondiitritoodete tehnoloogia õppekava lõpetanutele.

Tegemist oli Sillamäe ja Narva piirkonnast pärit õppijatega, kelle õppetöö teoreetiline pool viidi läbi aeg ajalt  Sillamäel, praktiline õpe aga Olustveres.

Lõpetamisel märkisid õppijad, et neile meeldis väga õppida Olustvere koolis. Kui oleks võimalus, teeks nad seda uuesti. 

10.juunil andsid toiduainete tehnoloogia valdkonna koordinaator Edgar Lepman ja projekti- ja arendusjuht Marika Šadeiko  lõputunnistused üle töökohapõhise õppe  lihatoodete tehnoloogia ja pagari- ja kondiitritoodete tehnoloogia õppekava lõpetanutele.

Tegemist oli Sillamäe ja Narva piirkonnast pärit õppijatega, kelle õppetöö teoreetiline pool viidi läbi aeg ajalt  Sillamäel, praktiline õpe aga Olustveres.

Lõpetamisel märkisid õppijad, et neile meeldis väga õppida Olustvere koolis. Kui oleks võimalus, teeks nad seda uuesti.