Sündmus

Dehüdraatori kasutamise erinevad võimalused ning dehüdreeritud toodete visuaalne presenteerimine 08 Kokk, Maaturism, Toit, Turism, Koolitus, Koolitus RKT Olustvere TMK õppetööstus

Riikliku koolitustellimuse koolitus: Dehüdraatori kasutamise erinevad võimalused ning dehüdreeritud toodete visuaalne presenteerimine

Koolitus on osalejatele tasuta

Koolituse kuupäevad: 8.november, 22.november ja 29.november 2019

Koolituse pikkus: 24 õppetundi

Koolitajad: Maire Vesingi, Eve Klettenberg

Õpingud läbinud õppija:

  • õppija teab erinevaid kuivatamisviise, nende põhimõtteid ning kuivatusseadmeid ja oskab neid kasutada;
  • kasutab õigesti valitud tooraineid ning valmistab need ette kuivatamisprotsessiks;
  • oskab kuivatada liha, kala, köögivilju, ürte, püreesid ning valmistada nendest tolmu, helbeid, tšipse ja maiuseid;
  • teab kuivatusseadmete erinevaid kasutamisvõimalusi;
  • rakendab kuivatatud töödele erinevaid kasutamisviise;
  • oskab kuivatatud tooteid õigesti säilitada;
  • tunneb tootearenduse põhimõtteid;
  • kasutab toidustilistika erinevaid võimalusi ja põhimõtteid oma toodete ja teenuste presenteerimisel ja fotografeerimisel (valgus, kangad, taustad, aksessuaarid, taimeseaded, köögitarvikud jne).
  • tunneb fotograafia põhimõisteid (säriaeg, ava, ISO-arv, valgetasakaal, teravussügavus, erinevad failitüübid jne) ning oskab neid vastavalt oma kaamera kasutamisel rakendada;
  • tunneb pildi kompositsiooni põhitõdesid ning oskab nendega arvestada foto teostamisel
  • tunneb tootefoto spetsiifikat ning oskab lihtsamate vahenditega (ilma kallimate ja spetsiifilisemate abivahenditeta) omavalmistatud tooteid pildistada, seejuures silmas pidades, et fotod on tehniliselt korrektsed, toote/toodete värvi ja konsistentsi edastavad;
  • oskab oma tooteid pildistada nii lakooniliselt ja informatiivselt, kui ka vastavale tootele sobiva emotsionaalsema laenguga, meeleolukalt;
  • oskab fotosid elementaarsel tasemel arvutis järeltöödelda kasutades seejuures vabavaralisi fototöötlusprogramme

Täpsema õppekava leiad SIIT

Koolitusele saad registreerida SIIN

Täpsem info: koolitus [at] olustvere.edu.ee või telefonil 4374234