Sündmus

Koolitus Pagari- ja kondiitritoodete valmistamine toitumisalaste iseärasustega klientidele 07 - 07. Okt Kokk, Kondiiter, Maaturism, Pagar, Toiduainete töötlemine, Toit, Turism, Koolitus, Koolitus RKT Olustvere TMK õppeköök

Riiklik täienduskoolitus kursus: Pagari- ja kondiitritoodete valmistamine toitumisalaste iseärasustega klientidele

Koolitus on osalejale tasuta.

Koolituse kuupäevad: 7.oktoober, 8.oktoober, 21.oktoober, 22.oktoober ja 28.oktoober

Koolituse pikkus: 40 tundi

Koolituse läbinud õppija:

  • Planeerib ja kohandab tavapärase retsepti järgi valmistatud pagari- ja kondiitritoote toitumisalaste iseärasustega klientidele sobivaks
  • Valib sobivad toiduained vastavalt klientide toitumise iseärasustele
  • Valmistab eritoitumist vajavatele klientidele sobilike valmistamisviisidega pagari- ja kondiitritooteid rakendades toidu-ja tööohutuse põhimõtteid
  • Arvutab kohandatud retseptiga küpsetise toiteväärtuse ning hindab selle vastavust kliendi vajadustele juhendi alusel

Täpsema õppekava leiad SIIT:

Koolitajad: Urmas Jalakas ja Maire Vesingi

Registreeri koolitusele SIIN

Info:

e-post: koolitus [at] olustvere.edu.ee või telefonil 4374234