Sündmus

Riikliku koolitustellimuse koolitus: Köögiviljade hapendamine ja jookide käärimise alused 17 - 17. Märts Kokk, Koolitus, Koolitus RKT Olustvere TMK õppetööstus

Riikliku koolitustellimuse koolitus:  Köögiviljade hapendamine ja jookide käärimise alused

Koolitus on osalejatele TASUTA

Koolituse pikkus: 26 tundi

Koolitus toimub järgmistel kuupäevadel:  Kuupäev täpsustub

Koolituse läbinud õppija:

  • mõistab fermenteerimise (hapendamise) olemust:
    • fermenteerimise mikrobioloogilist aspekti
    • fermenteerimise keemilist aspekti
  • eristab fermenteeritud (hapendatud) toiduaineid marineeritud toiduainetest;
  • valmistab fermenteeritud toiduaineid ning teab nende säilitamistingimusi

Koolituse täpse õppekava leiad SIIT

Koolitusele saad registreerida SIIN

Koolitust toetavad Euroopa Liidu Sotsiaalfond ning Eesti Haridus- ja Teadusministeerium