Riikliku koolitustellimuse koolitus Köögiviljade hapendamine ja jookide käärimise alused (vene keeles) 19 - 26. Märts
Riikliku koolitustellimuse koolitus: Köögiviljade hapendamine ja jookide käärimise alused (vene keeles)
Koolitus on osalejatele TASUTA
Koolituse pikkus: 26 tundi
Koolitus toimub järgmistel kuupäevadel: Täpsustamisel
Koolituse läbinud õppija:
-
mõistab fermenteerimise (hapendamise) olemust:
- fermenteerimise mikrobioloogilist aspekti
- fermenteerimise keemilist aspekti
- eristab fermenteeritud (hapendatud) toiduaineid marineeritud toiduainetest;
- valmistab fermenteeritud toiduaineid ning teab nende säilitamistingimusi
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT
Koolitusele saad registreerida SIIN
Koolitust toetavad Euroopa Liidu Sotsiaalfond ning Eesti Haridus- ja Teadusministeerium