Sündmus

Täienduskoolituskursus Kokkade lihakool: kala ja molluskid maitsvalt ja mitmekülgselt lauale 15 Kokk, Toit, Koolitus, Koolitus RKT Olustvere TMK õppeköök

Riikliku koolitustellimuse koolitus: Kokkade lihakool: kala ja molluskid maitsvalt ja mitmekülgselt lauale

Koolitus on osalejatele TASUTA

Koolituse pikkus: 24 õppetundi

Koolituse kuupäevad: 15.oktoober, 23.oktoober ja 18.november

Koolitajad: Hanno Kask, Eve Klettenberg ja Eero Olavi Kippa

Koolituse läbinud õppija:

  • teab kala ja molluskite säilitamise võimalusi
  • Fileerib kala ja eeltöötleb molluskeid
  • tunneb erinevaid kalu ja oskab valida sobivaid kuumtöötlusvõtteid sh. suitsutamine
  • valib vastavalt toidule lisandid ja kastme
  • valmistab erinevatest kaladest ja molluskitest toidu koos kastme ja lisanditega

Täpsema koolituse õppekava leiad SIIT

Koolitusele saad registreerida SIIN