Sündmus

Täienduskoolituskursus "Toidutoote arendamine" 27 Kokk, Toit, Koolitus, Koolitus RKT Olustvere TMK õppeköök

Riikliku koolitustellimuse koolitus: Toidutoote arendamine

Koolituse pikkus: 24 õppetundi

Koolituse kuupäevad: 27. november, 2. ja 3.  detsember

Koolitus on osalejatele TASUTA

Koolitajad: Indrek Kivisalu, Piret Pusse, Kaiti Pirs

Koolituse läbinud õppija:

  • kujundab tervikliku ja trendika tervikliku toidutoote
  • moderniseerib ja arendab roogi
  • planeerib menüü vastavalt sündmusele, avestades klientide vajadusi
  • õpib tundma uusi tooraineid, maitseaineid, ürte ja maitsekastmeid
  • õpib kasutama uusi toiduvalmistamise tehnikaid

 

Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT

Koolitusele saad registreerida SIIN

 

Täpsem info koolituse kohta: e-postil: koolitus [at] olustvere.edu.ee või telefonil 4374234