Sündmus

Täienduskoolituskursus "Uued suunad ja trendid toiduvalmistamises" 21 Toit, Koolitus, Koolitus RKT Olustvere TMK õppeköök

Riikliku koolitustellimuse koolitus: Uued suunad ja trendid toiduvalmistamises

Koolitus on osalejatele TASUTA

Koolituse pikkus: 40  tundi

Koolituse kuupäevad: 21.oktoober, 29.oktoober, 14.november, 25.november ja 26.november)

Koolitajad: 21.oktoober Eero Olavi Kippa (Trendikad toidud kalast); 29.oktoober Rudolf Visnapuu - (Peakokaga turul, trendika toiduportsjoni kujundamine);14.november  Inga Paenurm (Trendikad toidud lihast), 25.-26.november Taimetoidud Reelika Õigemeel)

Koolituse läbinud õppija:

  • teab toitlustus-teenindusvaldkonna uuemaid toitlustustrende
  • teab, milliste trendidega  arvestada toitustusäris
  • teab, kuidas moderniseerida roogi ja teha tootearendust
  • koostab trendika toiduportsjoni
  • valmistab trendika mitmekäigulise söögikorra

Koolituse õppekava leiad SIIT

Koolitusele saab registreerida SIIN