Uudised

Kondiitri eriala kutseeksam 26. jaanuar Helme Uusen


Õppetööstuse pagari- ja kondiitritoodete osakonnas oli paaril päeval taas ahjusooja tavapärasest rohkem. Kondiitri eriala 12 õppekava läbinut sooritasid kutseeksamit.  Eksami edukaks läbimiseks oli nelja tunni jooksul vaja valmistada martsipanitort ning küpsis "Kevadlill". Hindamiskomisjon andis lõpetajatele positiivse tagasiside ning kõik kaksteist lõpetajad saavad koos koolilõputunnistusega  tase 4 kutsetunnistuse.

Õppetööstuse pagari- ja kondiitritoodete osakonnas oli paaril päeval taas ahjusooja tavapärasest rohkem. Kondiitri eriala 12 õppekava läbinut sooritasid kutseeksamit.  Eksami edukaks läbimiseks oli nelja tunni jooksul vaja valmistada martsipanitort ning küpsis "Kevadlill". Hindamiskomisjon andis lõpetajatele positiivse tagasiside ning kõik kaksteist lõpetajad saavad koos koolilõputunnistusega  tase 4 kutsetunnistuse.