Uudised

Restorani pärastlõuna 05. detsember Helme Uusen


Teisipäeva pealelõunal ootasid toitlustuskorralduse eriala õppijad kooli õppeköögi serveerimisruumis külalisi tunnis valmistatud roogasid maitsma. Tunnustatud koka Rudolf Visnapuu juhendamisel valmistatud toitudest pakuti külalistele tervituseks jõevähki kõrvitsaga, eelroaks lõhe jogurtis, põhiroog koosnes pardist ja viigimarjadest. Toiduelamuse lõpetas šokolaad ja passion. Õppijatele oli see  rohkelt uute tarkuste ja kogemuste omandamise koolipäev.

Teisipäeva pealelõunal ootasid toitlustuskorralduse eriala õppijad kooli õppeköögi serveerimisruumis külalisi tunnis valmistatud roogasid maitsma. Tunnustatud koka Rudolf Visnapuu juhendamisel valmistatud toitudest pakuti külalistele tervituseks jõevähki kõrvitsaga, eelroaks lõhe jogurtis, põhiroog koosnes pardist ja viigimarjadest. Toiduelamuse lõpetas šokolaad ja passion. Õppijatele oli see  rohkelt uute tarkuste ja kogemuste omandamise koolipäev.