Asukoht
Olustvere TMK õppeköök
Riikliku koolitustellimuse koolitus: Toidutoote arendamine
Koolituse pikkus: 24 õppetundi
Koolituse kuupäevad: 27. november, 2. ja 3. detsember
Koolitus on osalejatele TASUTA
Koolitajad: Indrek Kivisalu, Piret Pusse, Kaiti Pirs
Koolituse läbinud õppija:
- kujundab tervikliku ja trendika tervikliku toidutoote
- moderniseerib ja arendab roogi
- planeerib menüü vastavalt sündmusele, avestades klientide vajadusi
- õpib tundma uusi tooraineid, maitseaineid, ürte ja maitsekastmeid
- õpib kasutama uusi toiduvalmistamise tehnikaid
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT
Koolitusele saad registreerida SIIN
Täpsem info koolituse kohta: e-postil: koolitus@olustvere.edu.ee või telefonil 4374234
Avaldatud 15.10.2019.
Viimati muudetud 29.11.2019.