Asukoht
Olustvere TMK õppetööstus
PRIA meetme 1.1 koolitus Fermenteeritud piimatoodete omadused
Koolituse pikkus: 24 õppetundi
Koolitus toimub: 31.mai, 1.juuni ja 2.juuni 2021
Koolituse läbinud õppija:
- Valmistab fermenteeritud piimatooteid jälgides tootmis ja hügieeninõuedeid
Koolitajad:
Vilma Tatar - Eesti Maaülikool
Katrin Laikoja - Eesti Maaülikool
Edgar Lepman - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT
Koolituse täpsema ajakava leiad SIIT
Koolitusele saad registreerida SIIN
Koolitust toetab PRIA meede 1.1 ning see on osalejatele TASUTA
Avaldatud 11.05.2021.
Viimati muudetud 12.05.2021.