Asukoht
Olustvere TMK õppetööstus
Riikliku koolitustellimuse koolitus: Dehüdraatori kasutamise erinevad võimalused ning dehüdreeritud toodete visuaalne presenteerimine
Koolitus on osalejatele tasuta
Koolituse kuupäevad: 8.november, 22.november ja 29.november 2019
Koolituse pikkus: 24 õppetundi
Koolitajad: Maire Vesingi, Eve Klettenberg
Õpingud läbinud õppija:
- õppija teab erinevaid kuivatamisviise, nende põhimõtteid ning kuivatusseadmeid ja oskab neid kasutada;
- kasutab õigesti valitud tooraineid ning valmistab need ette kuivatamisprotsessiks;
- oskab kuivatada liha, kala, köögivilju, ürte, püreesid ning valmistada nendest tolmu, helbeid, tšipse ja maiuseid;
- teab kuivatusseadmete erinevaid kasutamisvõimalusi;
- rakendab kuivatatud töödele erinevaid kasutamisviise;
- oskab kuivatatud tooteid õigesti säilitada;
- tunneb tootearenduse põhimõtteid;
- kasutab toidustilistika erinevaid võimalusi ja põhimõtteid oma toodete ja teenuste presenteerimisel ja fotografeerimisel (valgus, kangad, taustad, aksessuaarid, taimeseaded, köögitarvikud jne).
- tunneb fotograafia põhimõisteid (säriaeg, ava, ISO-arv, valgetasakaal, teravussügavus, erinevad failitüübid jne) ning oskab neid vastavalt oma kaamera kasutamisel rakendada;
- tunneb pildi kompositsiooni põhitõdesid ning oskab nendega arvestada foto teostamisel
- tunneb tootefoto spetsiifikat ning oskab lihtsamate vahenditega (ilma kallimate ja spetsiifilisemate abivahenditeta) omavalmistatud tooteid pildistada, seejuures silmas pidades, et fotod on tehniliselt korrektsed, toote/toodete värvi ja konsistentsi edastavad;
- oskab oma tooteid pildistada nii lakooniliselt ja informatiivselt, kui ka vastavale tootele sobiva emotsionaalsema laenguga, meeleolukalt;
- oskab fotosid elementaarsel tasemel arvutis järeltöödelda kasutades seejuures vabavaralisi fototöötlusprogramme
Täpsema õppekava leiad SIIT
Koolitusele saad registreerida SIIN
Täpsem info: koolitus@olustvere.edu.ee või telefonil 4374234
Avaldatud 26.08.2019.
Viimati muudetud 18.11.2019.