Asukoht
            Olustvere TMK õppeköök
          
                          
              
      Riikliku koolitustellimuse koolitus: Kokkade lihakool: kala ja molluskid maitsvalt ja mitmekülgselt lauale
Koolitus on osalejatele TASUTA
Koolituse pikkus: 24 õppetundi
Koolituse kuupäevad: 15.oktoober, 23.oktoober ja 18.november
Koolitajad: Hanno Kask, Eve Klettenberg ja Eero Olavi Kippa
Koolituse läbinud õppija:
- teab kala ja molluskite säilitamise võimalusi
 - Fileerib kala ja eeltöötleb molluskeid
 - tunneb erinevaid kalu ja oskab valida sobivaid kuumtöötlusvõtteid sh. suitsutamine
 - valib vastavalt toidule lisandid ja kastme
 - valmistab erinevatest kaladest ja molluskitest toidu koos kastme ja lisanditega
 
Täpsema koolituse õppekava leiad SIIT
Koolitusele saad registreerida SIIN
        Avaldatud 18.11.2019.
        Viimati muudetud 18.11.2019.