Eesti Peakokkade Ühenduse ja Kalanduse teabekeskuse ühisprojekt 25. september Henn Koplikask
Eesti Peakokkade Ühendus koostöös Kalanduse teabekeskusega korraldab 23.-27. septemberil ühisprojekti, mille raames saavad kutsekoolide koka eriala õpilased koos peakokaga valmistada kalaroogasid.
Olustvere õppeköögis koolitab 25. septembril restorani Ö peakokk Martin Meikas ja restorani Kaks kokka Sous chef Oskar Raudsep.
Peakokkade juhendamisel valmistavad köögis angerjatoite K3 ja Ksess1 õppijad.
Koolipere on oodatud kell 12.30 õppekööki, et maitsta pearooga angerjast!
Eesti Peakokkade Ühendus koostöös Kalanduse teabekeskusega korraldab 23.-27. septemberil ühisprojekti, mille raames saavad kutsekoolide koka eriala õpilased koos peakokaga valmistada kalaroogasid.
Olustvere õppeköögis koolitab 25. septembril restorani Ö peakokk Martin Meikas ja restorani Kaks kokka Sous chef Oskar Raudsep.
Peakokkade juhendamisel valmistavad köögis angerjatoite K3 ja Ksess1 õppijad.
Koolipere on oodatud kell 12.30 õppekööki, et maitsta pearooga angerjast!