Uudised

Lihatehnoloogid võtsid õppeaja kokku lõpueksamiga. 06. aprill Helme Uusen


Lihatoodete tehnoloogia eriala sessioonõppijad võtsid aasta ja kuus kuud kestnud õppeaja kokku lõpueksamiga. Õppekava raames õpiti nii värske liha käitlemist, erinevate lihavalmististe tegemist, praetud ja küpsetatud toodete valmistamist ning ikka ka hea süldi, tarrendtoodete ja pasteetide valmistamise nippe. Lõpueksamil saigi iga õppekava läbinu esitleda just talle meelepärast toodet. 

Lõpetajatele edu  uutes ettevõtmistes!

Lihatoodete tehnoloogia eriala sessioonõppijad võtsid aasta ja kuus kuud kestnud õppeaja kokku lõpueksamiga. Õppekava raames õpiti nii värske liha käitlemist, erinevate lihavalmististe tegemist, praetud ja küpsetatud toodete valmistamist ning ikka ka hea süldi, tarrendtoodete ja pasteetide valmistamise nippe. Lõpueksamil saigi iga õppekava läbinu esitleda just talle meelepärast toodet. 

Lõpetajatele edu  uutes ettevõtmistes!