14.–16. mail 2025 toimub Kuressaares Oskuste Festival Noor Meister.link opens on new page
Meie kool osalemas RESTORANITEENINDAJA kutsemeistrivõistlusel
Võistlusülesanded:
MOODUL 1 – Tekstiilist salvrätikute voltimine 10tk
MOODUL 2 – Kahe identse kohvijoogi valmistamine
MOODUL 3 – Table Boxing
MOODUL 4 – Fine dining
MOODUL 5 – Töövahendite ja klaaside tundmine
MOODUL 6 – Flambeerimine
MOODUL 7 – Puuviljataldriku valmistamine
MOODUL 8 – Kuivatatud ürtide ja vürtside tundmine
MOODUL 9 – Särgi triikimine
Teine võistlus KOKKADELE
Võistlusülesanne:
Moodul 1. Test. Võistlejad sooritavad tooraine tundmise testi ja pimemaitsmise etteantud aja jooksul.
Moodul 2. Eelroa valmistamine. Soe või külm täistaimne (vegan) eelroog, mis on inspireeritud merest ja Saaremaast ning on alternatiiviks kala- või mereanniroale.
Moodul 3. Pearoa valmistamine. Pearoog maheveise hakklihast ja veisekeelest.
Moodul 4. Petit Fours valmistamine. Valmistada petit fours suupisted, mille peatooraineks on Saaremaa mesi.
Moodul 5. Tehniline ülesanne. Tehnilise ülesande täpsemad juhised antakse võistlejatele esimesel võistluspäeval toimuvad briifingul.