Restoranipäev 09. november Diana Teemo
Kolmapäeval oli Olustvere TMK õppeköögis tavapärasemast pidulikum meeleolu, sest mõneks tunniks oli kõikidele külastajatele avatud õpperestoran. Restoranis valmistasid toitu ja serveerisid K21 (kokk 3 kursuse) õpilased, keda juhendas õpetaja Kaiti Pirs. Menüüsse oli valitud lõhe, part käsitööpastaga ja puravikusupp, ei puudunud ka caesari salat ja magusad koogid- nii toorjuustust kui šokolaadist.
Aitäh õpilastele ja juhendajale maitsvate toitude ning meeldiva teeninduse eest!
Suur tänu külastajatele!
Kolmapäeval oli Olustvere TMK õppeköögis tavapärasemast pidulikum meeleolu, sest mõneks tunniks oli kõikidele külastajatele avatud õpperestoran. Restoranis valmistasid toitu ja serveerisid K21 (kokk 3 kursuse) õpilased, keda juhendas õpetaja Kaiti Pirs. Menüüsse oli valitud lõhe, part käsitööpastaga ja puravikusupp, ei puudunud ka caesari salat ja magusad koogid- nii toorjuustust kui šokolaadist.
Aitäh õpilastele ja juhendajale maitsvate toitude ning meeldiva teeninduse eest!
Suur tänu külastajatele!